-

Upgrade jouw verblijf


Een overnachting in een klooster is al een unieke ervaring op zichzelf. Je slaapt in een eenvoudige kamer die ooit van een zuster was en je loopt door hoge kloostergangen. De hoge kloostermuren waren van oudsher een fysieke afscheiding van de drukke buitenwereld. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, innerlijke rust of een gezonde boost, wij hebben enkele eenvoudige tips voor je om je verblijf te upgraden.

  • Yoga: Breng je lichaam en geest in balans met yoga. Reserveer een yogasessie of volg een les in onze serene omgeving. Yoga helpt je om stress te verminderen, flexibiliteit te verbeteren en innerlijke rust te vinden. Of je nu een beginner bent of al ervaren, onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap.

  • Massages: Verwen jezelf met een ontspannende massage. Laat je spieren ontspannen, verminder stress en geniet van een diep gevoel van welzijn. Onze professionele masseurs zullen je helpen om spanning en knopen los te laten, zodat je je herboren voelt na elke sessie.

  • Dagelijkse wandeling door de kloostertuin: Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en verken onze prachtige kloostertuin. Geniet van de rustige sfeer, adem de frisse lucht in en laat je omringen door de natuurlijke schoonheid. Een wandeling door de tuin kan je geest verhelderen en je zintuigen verjongen.

  • Zelf meegebrachte detox kuur: Kom je er thuis niet aan toe, ben je te snel verleidt? Overweeg dan om een detox kuur zelf mee te nemen en zelfstandig in het klooster te doen. Informeer je natuurlijk wel vooraf goed!

  • Je eigen schrijfretraite organiseer je super eenvoudig zelf. Al voor € 25 euro bestel je bij Christine de Vries een prachtig werkboek De herberg, Schrijfretraiteboek. Hier vind je de link naar haar website. Ook haar boek Pelgrimeren naar je hart is een heuse aanbeveling die je perfect kunt combineren met je verblijf in een kloosterkamer.
Tips buiten het klooster

Ben je op zoek naar tips buiten het klooster dan is de allerbeste tip de website van Visit Zuid Limburg. Daar vind je echt alles wat je in de omgeving kunt doen, bezoeken en ervaren. Een paar lichten we er alvast voor je uit:


  • Wandelroutes met prachtige uitzichten, zoals Gulpen-Wittem-Eijs. Download hier de pfd of ga naar de site van Visit Zuid Limburg.

  • Bezoek de Dom van Aken, één van de beroemdste monumentale bouwwerken van Aken. Bijzonder detail: oprichtster Clara Fey van het Loreto Klooster is geboren in deze stad en haar laatste rustplek is in de Dom van Aken.

  • Elaisa Wellness is een van de prachtigste sauna’s waar alles samenkomt: prachtige omgeving, heerlijke ontspannende sauna’s en een verfijnde menukaart.

Word ambassadeur

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Accountgegevens


Terug

Meld je aan


Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
PRODUCT
Accountgegevens


Terug

Login

Wachtwoord kwijt?

Aantal ticketsSubmit

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Accountgegevens


Terug
Alles accepteren