-

Over ons


Veranderende tijden, vroegen om een nieuwe visie voor het Loreto Klooster te Simpelveld. Opgericht en gesticht door de internationale zusterorde Zusters van het Arme Kind Jezus. Nu - anno 2024 - samen met HERMON Herritage - doorontwikkelt naar een nieuwe functie. Onder de nieuwe naam New Loreto - werkt een bescheiden team - met hart en ziel aan de uitdaging om Klooster Loreto opnieuw tot bloei te brengen. De verbouwing gaat nog plaatsvinden maar nu al kun je bij ons terecht voor rust & stilte en een authentiek kloostergevoel. 


Onze Why 

Wij geloven dat ieder mens rust en ruimte nodig heeft. En wij geloeven dat steeds meer en meer mensen zich hiervan bewust zijn. Dat het ronduit heerlijk is om jezelf het kado te geven van tijd en ruimte; voor jezelf, je ontwikkeling, je ambitie, je creativiteit, je gezondheid. Noem het maar op. Wij geloven in de toekomst van een nieuw klooster, waar je binnen de hoge kloostermuren rust en ruimte kunt vinden voor jou. Een plek waar je volledig jezelf kunt zijn, kunt ontdekken, iets nieuws kunt leren en waar je andere bezoekers en gasten kunt ontmoeten. Om zo met een rugzak vol nieuwe verhalen, inzichten en gevoelens weer verder te trekken.

New Loreto ademt rust en geeft mensen de ruimte om bij te komen. Niets moet. Ontdek en ervaar in New Loreto de kracht van aandacht.

Onze ambitie

Het Toscane van Nederland, dat is onze ambitie met New Loreto. We willen het imposante kloostercomplex een nieuwe waardevolle invulling geven, die mensen weer dichter bij zichzelf brengt. Een kuuroord voor de ziel. Een plek voor rust en ruimte. New Loreto mag een begrip worden, een kennisplek, een ervaringsplek. Een plek waar eeuwenoude waarden opnieuw tot leven komen. Een plek voor verbinding, mystiek, religie, zingeving, filosofie. Voor kunst, voor oude en nieuwe wijsheden, Oosters en Westers, hemel en aarde. Een betekenisvolle plek waar je simpel kan zijn.
Het nieuwe Loreto is thuiskomen, thuis voelen en een plek van openbaring waar iedereen zichzelf mag en vooral kan zijn.

New Loreto -Rust voor Ruimte - een plek voor mij, een plek voor ons.

Meet the team

Miranda Huijs

Directie New Loreto

Thijs Kuijpers

Marketing en PR

Katy Chapman-Pullara

Event Coordinator New Loreto

Eef Verhoeven

Vastgoed Beheer

Freek Bömers

Verhuur & verblijf

Jac Philippens

Super vrijwilliger

Mathew Koumoundouros

Super Host

Sharan Bekker

Schrijfster

Sandra Grond

Coach-Trainer
Word ambassadeur

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Accountgegevens


Terug

Meld je aan


Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
PRODUCT
Accountgegevens


Terug

Login

Wachtwoord kwijt?

Aantal ticketsSubmit

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Accountgegevens


Terug