-
-
-

Onze kamers

Het Loreto Klooster staat voor rust en ruimte. Je logeert in een sobere, eenvoudige, prikkelarme voormalige zusterkamer. Wie de sfeer van het klooster wil ervaren voordat we gaan verbouwen, is nu precies op het juiste moment.

Bij New Loreto hebben we twee type kamers:
  • Eenvoudig
  • Eenvoudig + eigen sanitair

Logeerkamer: eenvoudig

Je verblijft in een eenvoudige kamer, met een eenpersoonsbed, bureau, stoel en kast uit het klooster van ooit. Je toilet en douche bevinden zich op de gang en deel je met andere gasten. Je bed is voor je opgemaakt en we leggen een eenvoudig handdoeksetje voor je klaar. Tip: pantoffels voor op de gang is fijn. Ben je ze vergeten: vraag de host om een setje.

Kom je met een vriend of vriendin en wil je samen op 1 kamer? Boek er dan 1 extra bed bij en wij zorgen ervoor dat dit voor jullie klaar staat.Logeerkamer: eenvoudig + eigen sanitair

Je verblijft in een eenvoudige kamer, met een eenpersoonsbed, bureau, stoel en kast uit het klooster van ooit. Je beschikt over een eigen ruime douche met toilet. Je bed is voor je opgemaakt en we leggen een eenvoudig handdoeksetje voor je klaar.

Kom je met een vriend of vriendin en wil je samen op 1 kamer? Boek er dan 1 extra bed bij en wij zorgen ervoor dat dit voor jullie klaar staat.

Boek nu jouw kamer


Overige faciliteiten

  • Eenvoudige keuken: oven, magnetron, elektrische kookplaat, koelkast, servies en basic keukengerei.
  • Woonkamer met loungebank, stoelen en een gevulde boekenkast.
  • Meditatieruimte voor als je op een andere plek dan je kamer wilt mediteren of zelfstandig yoga wil doen.

Buitenruimtes

Het klooster heeft een grote kloostertuin en achter het klooster ligt een bos met een kruisweg en een Mariagrot. Een heerlijke plek voor mindfulness-walking.
Word ambassadeur

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Accountgegevens


Terug

Meld je aan


Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
PRODUCT
Accountgegevens


Terug

Login

Wachtwoord kwijt?

Aantal ticketsSubmit

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Accountgegevens


Terug